WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Welding Pipe Fittings

  • Reducer

    Reducer

    Dimensi Butt Weld Reducer Con&Ecc ASME B16.9 Pipe reducer, Concentric reducer, Eccentric reduce NPS ODD ODD1 LengthH 8 – 31/2 219.1 101.6 152 8-4 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 2 273 114.3 178 10 316 273 141.3 178 10 33 168 88 10 39.1 323.9 21-6 323-1 15-16 143 203-16 14915 14-16 330 14-8 355.6 219.1 330 14-10 355.6 273 330 14-12 355.6 323.9...
  • Reducer Eksentrik Baja Karbon

    Reducer Eksentrik Baja Karbon

    Spesifikasi Produk: 3/4″ X1/2″ — 48″ X 40″ [DN 20 X 15 -- 1200 X 1000]

    Dimensi kekandelan tembok: Sch.5s –160

    Standar eksekutif: Standar Nasional, Standar Amerika (ANIS), Standar Jepang (JIS), Standar Inggris (BS), Standar Jerman (DIN), Standar Italia (UNI), lsp.

    Bahan produk: baja karbon, baja tahan karat, baja paduan

    Cara pengepakan: kothak kayu tanpa fumigasi, palet, kemasan khusus bisa ditindakake miturut syarat pelanggan.

  • pengurangan baja karbon

    pengurangan baja karbon

    Dimensi Butt Weld Reducer Con&Ecc ASME B16.9 Pipe reducer, Concentric reducer, Eccentric reduce NPS ODD ODD1 LengthH 8 – 31/2 219.1 101.6 152 8-4 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 2 273 114.3 178 10 316 273 141.3 178 10 33 168 88 10 39.1 323.9 21-6 323-1 15-16 143 203-16 14915 14-16 330 14-8 355.6 219.1 330 14-10 355.6

  • Siku baja karbon

    Siku baja karbon

    Siku baja karbon nduweni kaluwihan ing ngisor iki

    1. Ora perlu nggunakake kothong tabung minangka bahan, sing bisa ngirit biaya peralatan lan cetakan tabung, lan ing wektu sing padha, elbows kanthi diameter gedhe lan kekandelan tembok sing relatif tipis bisa diduweni.

    2. Kothong iku piring warata utawa lumahing mlengkung developable, supaya blanking punika prasaja, akurasi prasaja lan dijamin, lan Déwan lan welding trep.

    2. Bisa nyepetake siklus produksi lan nyuda biaya produksi.Amarga ora mbutuhake peralatan khusus, luwih cocok kanggo pangolahan elbows gedhe ing situs.

  • Caps

    Caps

    NPS ODD Dawane H Tembok Tembok T Dawa H1 1/2 21.3 25 4.57 25 3/4 26.7 25 3.81 25 1 33.4 38 4.57 38 1.1/4 42.2 38 4.83 38 4.83 3.8 3.8 3.8 3.8 3.8 3.8 3.8 73 38 7.11 51 3 88.9 51 711 7.62 64 3.1 / 2 109 8.1 109 80 80 89 80 80 89 80 10 82 80 80 80 89 80 80 82 80 10 82.3 109 80 80 80 89 12 323.8 152 12.7 178 14 355.6 165 12.7 191 16 406.4 178 12.7 203 18 457 20...
  • Siku

    Siku

    DETAIL FITTING PIPA LAS BAHAN MATERIAL Baja Karbon : ASTM, A234WPB, A234WPC, A420WPL6 ,Q235,10#, A3, Q235A, 20G,16Mn, DIN St37, St45.8, St52.3.5,St.8, St.Stainless steel: 1cr18ni9ti 0cr18ni9 00cr19ni9 00cr19ni19MO2 304 304 taun 363 X60 x60 standar 1.70 standar 1.70 standar (Lurus lan Ngurangi) 2.180 DEG Bali 3....
  • Tees lan Salib

    Tees lan Salib

    STEEL PIPE TEE Dimensi butt welded Tee Lurus ASME B16.9 – NPS8 – 48 Dimensi butt welded Tee Lurus ASME B16.9 – NPS8 – 48 NPS OD D Pusat menyang Ujung C Pusat nganti Ujung M 8 219.1 178 178 178 27 23 6 254 254 14 355,6 279 16 406.4 305 305 305 30 35 38 38 38 39 413 397 32 87 34 86 3 32 86 34 86 84 86 8 34 864 634 38 965 711 711 40 1016 ...