WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Pipa Baja Socket/Coupling – NPT

Pipa Baja Socket/Coupling – NPT

Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

Standar Utas:NPT

Ukuran: 1/8"6"inci

Tipe: Seamless

Rampung: Black, Galvanized lanSand-blasted

Metode Packing: 1. Kantong plastik & Karton & Kayu Lapis

2.Miturut syarat pelanggans


Detail Produk

Tag produk

HTB1F7MaNVXXXXaSaXXXq6xXFXXXm HTB1LS25NVXXXXcHaXXXq6xXFXXX6

DETAIL PIPA PIPA BAJA / COUPLING / SOKET
Bahan 1. Baja karbon, 2. Baja paduan, 3. Baja tahan karat
Standar Inggris Utas: BS21
standar DIN Utas: DIN2999
American Standard Utas: ASTM A865-9
Tes Hidrolik Tekanan kerja: Max 1.5MPa
Tekanan Test: Max 2.5MPa
Suhu: -20 ~ 120°c
Model Setengah kopling / soket, kopling lengkap / soket
lumahing Ø Galvanis
ØElectro galvanis ØNormal black/Shining black
Ukuran OD 1/8-8"
Kekandelan tembok 0.5mm-10mm
SCH20,SCH30,SCH40,SCH80,SCH100.SCH120,SCH160,STD,XS,XXS,KELAS A, KELAS B, KELAS C, lsp.
dawa Kurang saka 12m utawa minangka syarat panuku
Seri Seri abot, seri Standar, seri Sedheng, seri cahya
Sambungan wadon
wangun padha
Sertifikat ISO9001:2000, BV,
Aplikasi fittings digunakake digunakake disambungake menyang pipo karo banyu, lenga, gas lan ing.
1. Flange 2. fittings pipe wesi Malleable
produk sing gegandhengan
3. Pipa 4. fittings butt-welding baja karbon
5. Klep 6. Fitting tekanan dhuwur
7. Fitting Kuningan 8. PTFE .thread segel tape
9. Fitting tembaga 10. fitting pipa wesi ulet
11. Fitting grooved 12. Fitting sanitary, etc,.
Gambar utawa desain pelanggan kasedhiya.
Paket 1. Karton Tanpa Pallet.
2. Karton Kanthi Pallets.
3. Dobel Tenun Bags
Utawa minangka syarat panuku.
Rincian pangiriman Miturut jumlah lan spesifikasi saben pesenan.
Wektu pangiriman normal yaiku saka 30 nganti 45 dina sawise nampa simpenan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita