WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Ujung rintisan sambungan pangkuan stainless steel

Ujung rintisan sambungan pangkuan stainless steel

ukuran:

Mulus (Mulus) 1/2″-24″ (DN15-DN600)

Dilas 1/2″-48″ (DN15-DN1200)

Standar: ASME B16.9, MSS SP-43

Ketebalan: SCH5S-XXS

Bahan (Kelas): 304/L/H, 316/L/Ti/H, 317L, 310/S, 347/H, 321/H,

904/L, S32750/SAF2507, S32205/SAF205, S31803, S32760

SMO254, NO4400, N06600, N06625, N08020, N08800, No8810, N08825, N10276


Detail Produk

Tag produk

 

 

Ujung rintisan tansah digunakake karo flange gabungan lap, minangka flange backing.Stub endsdiprodhuksi ing kabeh kekandelan tembok standar, lan kasedhiya ing ukuran kiro-kiro saka 1/2kanggo 48.Dimensi kanggo ujung rintisan lan toleransi dimensi sing gegandhengan ditetepake ing standar ASME B16.9.Stub Ends tahan korosi entheng (fitting) ditetepake ing MSS SP43.Stub ends umume kasedhiya ing rong dawa.MSS (Standar Length) lan ANSI (Long Length).

pat_bw_stub_1pat_bw_stub_2翻边短节数据


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita