WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

PTFE Teflon Diantrekake Pipa lan Fittings

  • LINED CONCENTRIC REDUCER

    LINED CONCENTRIC REDUCER

    Bahan

    Awak: St 37.0-DIN 1629

    Lapisan: PE-X ASTM D1998-04

    Kasedhiya ing panyuwunan

    Teflon lining.

    Siji utawa loro flanges ngeculke.

    ANSI B16.5 Kelas 300 flange.

    Badan baja tahan karat lan flensa 304/316.

    Dawane beda (L).

  • Reducer Didhelikake Ptfe

    Reducer Didhelikake Ptfe

    We nawakake PTFE / FEP / PFA / PVDF Lined Concentric Reducer.Reducers sing fittings penting kanggo ngurangi garis mili ing macem-macem ukuran.Bisa dadi concentric utawa Concentric minangka saben requirement.Reducer Konsentris digunakake kanggo bahan kimia sing korosif banget ing ngendi bahan campuran sing luwih dhuwur luwih larang tinimbang sing dilapisi, saéngga nglindhungi peralatan sing larang, nambah umur lan njamin kinerja sing unggul.

  • PTFE Lined Pipa lan Fittings

    PTFE Lined Pipa lan Fittings

    Pipa & Fitting sing dilapisi dituntut banget kanggo njamin ketahanan abrasi & nyandhang sing apik, resistensi operasi sing cilik banget, lan umur layanan sing dawa.Digunakake sacara ekstensif ing industri panganan & non-pangan kanggo aplikasi transfer cairan.

  • PFA Lined Elbow 90°

    PFA Lined Elbow 90°

    Lined Elbow 90° Lan 45° sing ditawakake kita paling umum digunakake ing industri kimia, farmasi, formulasi cat, adesif.

  • PFA Lined Reducing Tee

    PFA Lined Reducing Tee

    Kabeh diwenehake karo ujung flanged sing cocog karo ASME / ANSI / ASA 150 utawa 300 pipa flanged. Kaya kabeh pipa sing dilapisi, kita uga bisa nyedhiyakake iki ing baja tahan karat sing dilapisi kanggo digunakake ing kamar sing resik lan liya-liyane.

  • PFA Lined Elbow 45°

    PFA Lined Elbow 45°

    PILIHAN

    Flange: 1. Rotating Flange uga kasedhiya ing panyuwunan

    2. Tetep On/Off Pusat DIN PN 10/16, BS 10, ASME 300 Campuran

    Tambahan: Earthing Studs/Lugs, Vent Extensions

    Bahan: Stainless Steel

    Liner: HDPE / PP

    Geometri : Radius Panjang, Sudut Liyane

  • 45° Siku Garis

    45° Siku Garis

    MATERI Omah

    Bend: Kawangun saka Pipa ASTM A 106 Gr.B

    Flange: Digawe saka Plat IS 2062

    Liner: PTFE miturut ASTM D 1457

  • 90 ° LINED SIKU