WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Pipa

  • Weld Numpuki Klambi Pipa

    Weld Numpuki Klambi Pipa

    Proses Molding: Interferensi pas diwujudake liwat rekombinasi mesin hidrolik

    Lingkup Produksi: DN80-DN1800

    Bahan Utama: Dasar: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Pipa, dll. Lapisan: Baja Tahan Karat, Baja Duplex, Paduan berbasis Nikel, Titanium, Tembaga lan Paduan tahan Korosi liyane.

    Kondisi Aplikasi: Digunakake ing Petrokimia, Kimia Batubara, Penyulingan, Transmisi Minyak lan Gas, Lingkungan Laut, Daya, Pemanasan lan proyek liyane.

  • Pipa komposit bi-metal

    Pipa komposit bi-metal

    Bi-metal Clad Pipe lan Bend dibuwang karo proses cladding nyedhot vakum sing ilang.Ing njaba pipa lurus yaiku pipa baja sing umum, cladding diwujudake kanthi mbentuk lapisan kromium sing dhuwur liwat teknik mbentuk sentrifugal.Pipa klambi komposit bi-metal njupuk baja karbon utawa pipa baja campuran rendah minangka pipa dasar lan pipa CRA minangka lapisan utawa pipa lining kanthi teknologi paten lan peralatan khusus, diprodhuksi ing proses metalurgi utawa mekanik khusus kanggo njamin ikatan sing ketat antarane .. .
  • API SPEC 5LD CRA Clad utawa Lined Steel Pipe

    API SPEC 5LD CRA Clad utawa Lined Steel Pipe

    Spesifikasi iki nyakup pipa garis baja sing mulus lan dilas lan pipa garis baja sing dilapisi kanthi sifat tahan karat sing cocog kanggo digunakake ing sistem transportasi pipa ing industri petroleum lan gas alam.Pipa garis baja sing dilapisi lan dilapisi sing kasebut ing kene kasusun saka backing baja karbon utawa bahan dasar ing njaba (ing sawetara kasus ing njero lan / utawa njaba) lan lapisan paduan tahan korosi (CRA) utawa lapisan ing njero pipa.Bahan dhasar cocog karo API 5 ...
  • Nikel Base Alloy Lined Pipa, pipa klambi

    Nikel Base Alloy Lined Pipa, pipa klambi

    Unsur paduan utama paduan berbasis nikel yaiku tembaga, kromium lan molibdenum.Nikel Base Alloy Lined Pipe nduweni kinerja sakabèhé apik, resistance kanggo macem-macem karat asam lan kaku corrosion.Piring Clad digunakake minangka bahan baku kanggo produksi pipo metallurgically klambi.Piring kasebut kalebu bahan dasar lan bahan paduan tahan karat.Padha disambungake kanthi kuat dening jembatan difusi.Aplikasi pisanan (produksi AS 1905) yaiku nikel-tembaga (Ni-Cu) ...
  • PIPA BAJA MULUS

    PIPA BAJA MULUS

    Pipeline System minangka salah sawijining produsen pipa baja sing lancar ing donya.

  • CLAD PIPE & CLAD PIPE FITTINGS

    CLAD PIPE & CLAD PIPE FITTINGS

    Teknologi canggih - Kita nggunakake peralatan manufaktur lan inspeksi Eropa modern.Kabeh potongan 100% dipriksa miturut API, ASME, NACE lan syarat pelanggan.

  • API 5LD clad pipa, weld clading

    API 5LD clad pipa, weld clading

    CLAD PIPING Weld Overlay minangka proses sing diatur dening API 5LD.Weld Cladding menehi nyandhang iso dibandhingke lan resistance karat ing bagian sekedhik saka biaya solusi alloy ngalangi.Lapisan weld kita nggunakake pirang-pirang lapisan paduan nikel ing backing baja karbon sing ditindakake kanthi difusi minimal saka substrate.Material sing wis rampung bakal nambah umur layanan dibandhingake karo solusi karbon.Saliyane pipa lan tabung, teknologi kasebut bisa diterapake ing meh kabeh ...
  • Padat CRA diantrekake pipe lan CRA klambi pipe

    Padat CRA diantrekake pipe lan CRA klambi pipe

    Pipa berlapis CRA padat utawa pipa CRA clad (cladding) dikenal tahan korosi sing kasusun saka pipa njero sing uga tahan korosi lan pipa njaba baja karbon sing bisa tahan tekanan njaba lan internal CRA clad utawa pipa baja sing dilapisi bisa merata diparengake meksa kanggo backing materi & korosi-nolak kanggo lapisan.Kombinasi bahan kanthi dramatis nyuda biaya.Salajengipun, efektifitas biaya mundhak nalika dawa mundhak, lan biaya operasional luwih murah ...
  • CRA Padat, Klambi lan Pipa Garis

    CRA Padat, Klambi lan Pipa Garis

    Wesi tahan korosi (CRA) umume digunakake ing industri minyak & gas kanggo nglindhungi aset logam ing eksplorasi lan produksi, kilang, lan pabrik pangolahan saka korosi.Pipa baja karbon nganggo CRA nyedhiyakake alternatif sing ekonomis banget kanggo nggunakake pipa CRA sing padhet.Proses cladding inframerah (HDIR) kapadhetan dhuwur minangka proses fusi produktivitas dhuwur sing nawakake alternatif sing bisa diukur kanggo overlay laser lan weld, sing luwih gampang kanggo mriksa lan nginstal perbandingan alternatif ...
  • Nikel Alloy Pipa Klambi Tahan Korosi

    Nikel Alloy Pipa Klambi Tahan Korosi

    Cladding nuduhake proses ing ngendi logam, paduan tahan korosi utawa komposit (bahan cladding) diikat kanthi listrik, mekanis utawa liwat sawetara proses tekanan lan suhu dhuwur liyane menyang logam liyane sing beda (substrat) kanggo nambah daya tahan, kekuatan utawa penampilan.Mayoritas produk klambi sing digawe saiki nggunakake baja karbon minangka substrat lan aluminium, nikel, paduan nikel, tembaga, paduan tembaga lan baja tahan karat minangka bahan klambi sing bakal diikat.Tipi...
  • Bimetallic Titanium Clad Pipa Baja

    Bimetallic Titanium Clad Pipa Baja

    seri bahan (pipa klambi bimetal, pipa klambi multi logam) Kategori: pipa klambi baja tembaga, pipa baja tahan karat, pipa klambi baja tahan karat;pipa klambi baja titanium, pipa klambi baja titanium, pipa klambi nikel-baja, pipa klambi baja nikel-stainless, pipa klambi nikel-cooper, pipa klambi baja zirkonium, pipa klambi tantalum-baja.Spesifikasi: OD: φ20-φ2000mm, Ketebalan Tembok/WT: 2.5-50mm Panjang: 3.000-12.000mm Pipa baja lapis bimetal Iki minangka jinis anyar saka tahan aus lan korosi...
  • PIPA BAJA LSAW

    PIPA BAJA LSAW

    PIPA BAJA KARBON ERW - Pipa Las Ketahanan Listrik

    ERW Pipe stands for Electric Resistance Welded Pipe, nampilake efisiensi biaya lan toleransi sing luwih cedhak saka kekandelan tembok yen dibandhingake karo pipa baja sing mulus.Kang digunakake digunakake ing pager, scaffolding, engineering, etc. Kanggo mesthekake precisions dhuwur lan kualitas ERW Pipe, SMC kita nggunakake bahan qualified dhuwur, lan duwe kontrol kualitas kaku.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2