WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

liyane

  • piring titanium

    piring titanium

    Proses produksi plat titanium

    Penempaan panas yaiku proses penempaan sing ditindakake ing ndhuwur suhu rekristalisasi logam.

    Rolling panas minangka proses rolling sing ditindakake ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang suhu rekristalisasi.

    Proses rolling kadhemen ing suhu deformasi plastik luwih murah tinimbang suhu pemulihan.

    Annealing: proses perawatan panas logam kang logam digawe panas alon-alon kanggo suhu tartamtu, maintained kanggo wektu cukup, lan banjur digawe adhem ing kacepetan cocok (biasane cooling alon, cooling kadhangkala kontrol).

    Pickling: kacemplungaken bagean ing solusi banyu kayata asam sulfat kanggo mbusak oksida lan film tipis liyane ing lumahing logam.Iku pretreatment utawa perawatan penengah saka electroplating, enamel, rolling lan pangolahan liyane

  • Plat titanium

    Plat titanium

    Karakteristik saka piring titanium

    1. Piring wiji titanium minangka film oksida ing permukaan, sing padha karo agen pemisah rambut sing tahan lama lan tahan.Panggunaan piring wiji titanium nyimpen agen pemisahan, nggawe piring elektroda gampang dikupas, lan ngilangi proses pretreatment saka piring wiji.Piring wiji titanium setengah luwih entheng tinimbang piring wiji tembaga.

    2. Urip layanan saka piring biji titanium luwih saka 3 kaping piring wiji tembaga, lan bisa nganti 10 nganti 20 taun miturut kondisi operasi.

    3. Tembaga elektrolitik sing digawe saka piring biji titanium nduweni struktur kristal kompak, permukaan alus lan kualitas apik.

    4. Wiwit piring wiji titanium ora perlu dilapisi karo agen pamisah, polusi elektrolit tembaga bisa dihindari.

    5. Ngapikake kapasitas produksi lan nyuda biaya produksi tembaga elektrolitik, supaya entuk manfaat ekonomi sing luwih apik.

  • Ujung rintisan sambungan pangkuan stainless steel

    Ujung rintisan sambungan pangkuan stainless steel

    ukuran:

    Mulus (Mulus) 1/2″-24″ (DN15-DN600)

    Dilas 1/2″-48″ (DN15-DN1200)

    Standar: ASME B16.9, MSS SP-43

    Ketebalan: SCH5S-XXS

    Bahan (Kelas): 304/L/H, 316/L/Ti/H, 317L, 310/S, 347/H, 321/H,

    904/L, S32750/SAF2507, S32205/SAF205, S31803, S32760

    SMO254, NO4400, N06600, N06625, N08020, N08800, No8810, N08825, N10276

  • Utas-rtj-flange

    Utas-rtj-flange

    Standar ANSI : ASME B16.5 B16.36 B16.47(MSS SP-44,API 605) Tipe B16.48 : Welding Neck Flanges, Slip on Flanges, Threaded Flanges, Socket Welding Flanges, Blind Flanges, Orifice Flanges, Lap Joint Flanges, Flange Joint Ring, Flensa Leher Welding Panjang, Gambar 8 Blanks Perssure Grade : Kelas 150 300 400 600 900 1500 2500

  • Stainless steel Lap Joint Stub End

    Stainless steel Lap Joint Stub End

    Instalasi gampang: Contone, peralatan durung teka, nanging pipa wis diinstal lan diatur luwih dhisik, banjur flange nganggo flange cendhak digunakake.Sawise peralatan teka, mesthi ora ana masalah karo flange.Amarga flange bisa dipindhah, sambungan cendhak dilas karo pipa nalika welding, lan flange bisa mindhah antarane sambungan cendhak lan pipa.

  • Polypropylene flange

    Polypropylene flange

    Fitur

    Resistance korosi kimia sing apik: fitting pipa plastik sing dilapisi plastik duwe sifat tahan asam, alkali lan uyah sing apik.

  • Lap Joint Stub End Pipa

    Lap Joint Stub End Pipa

    Sambungan pup minangka aksesoris sing umum digunakake ing sambungan pipa industri.Ana bagean cendhak Utas umum, kang dipérang dadi kabel njaba pindho, kabel njaba siji-rampung, lan kabel njaba flat-rampung, uga bagean cendhak disambungake dening flanges.

  • LAP JOINT STUB END

    LAP JOINT STUB END

    Nalika garis flanging minangka garis lurus, deformasi flanging diowahi dadi mlengkung, saengga bisa uga diarani mlengkung minangka bentuk flanging khusus.Nanging, deformasi saka kothong sak mlengkung diwatesi kanggo bagean dibunderaké saka garis mlengkung, nalika bagean dibunderaké lan pinggiran sisih kothong minangka wilayah deformasi sak flanging, supaya ewah-ewahan bentuk flanging luwih rumit saka deformasi mlengkung.