WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Kabar Perusahaan

Kabar Perusahaan

  • Pambuka flanges Utas lan pancegahan kanggo nggunakake

    Flange minangka bagean sing ngidini poros bisa disambungake lan piranti loro kasebut bisa disambungake, sing luwih penting ing sistem pipa.Kita uga ngerti manawa ana akeh cara kanggo nggolongake flange, sing bisa diklasifikasikake miturut bahan flange, manawa ...
    Waca liyane
  • Koleksi lengkap cara sambungan pipa umum lan Aplikasi

    1. Sambungan benang Sambungan benang uga diarani sambungan benang.Utas njaba sing diproses ing ujung pipa kudu disambungake rapet karo benang internal fitting pipa.Iku ditrapake kanggo sambungan kabeh pipo wesi putih, sambungan saka pipo baja gandheng karo sma ...
    Waca liyane
  • Cara umum mbentuk siku stainless steel

    Nalika arah pipa stainless steel kudu diganti sajrone tata letak perkakas, kudu disambungake karo siku stainless steel kanthi sudut 45º, 90º, lan liya-liyane. Proses bending push minangka cara umum ing produksi produksi. siku stainless steel.Push bending iku umume ...
    Waca liyane
  • Pipa singa ngenalake sampeyan menyang piring wuta

    Jeneng normal flange wuta yaiku tutup flange, lan sawetara uga disebut flange wuta utawa plug pipa.Flange tanpa bolongan ing tengah digunakake kanggo nutup orifice pipa.Fungsine padha karo sirah lan tutup, nanging segel wuta minangka piranti penyegel sing bisa dicopot, lan segel ...
    Waca liyane
  • Pipa singa mlaku

    Delengen layang-layangmu iku kaya dene ketemu pribadi.Ing Februari 2022, China kasil dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin lan nampani para atlit Olimpiade saka sak ndonya.Ing mriki, kula ngaturaken sugeng tanggap warsa dhumateng para atlit saking sedaya negara awujud tembung.Muga-muga sampeyan bisa nggayuh prestasi sing apik banget ...
    Waca liyane