WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Flange

  • casting stainless steel flange

    casting stainless steel flange

    Jeneng produk: casting stainless steel flange Panggonan saka

    Asal: Cangzhou, China Brand

    Jeneng: Flange (HXFL)

    Nomer Model: SS 304/304L, 316/316L

    Standar: ANSI, BS, DIN, GB, ISO, JIS, JPI, ASME

    Tipe: Integral Flange, weld neck flange, Slip on Flange, socket weld flange, LAP Joint Flange, Threaded flange, blind flange, Orifice flange, Spectacle Blind flange, plate, Threaded, lip-on, socket welding, lap joint, blind, welding gulu Technique: Forged, Casting stainless waja flange

    Sambungan: Welding, Threaded bls-2500bls, DIN/EN/UNI:PN6-PN40,JIS:10K,16K,20K,30K

    Proses: Pengeboran/Mlengkung/Stamping Permukaan: Minyak Anti Karat, Ireng, Kuning Bahan: baja tahan karat, flange baja paduan

  • flanges Utas

    flanges Utas

    Flange Utas, kaya jenenge, yaiku kanggo ngolah bolongan ing tengah flensa, ngolah bolongan sing mulus dadi benang pipa, banjur nggunakake flensa benang iki kanthi pipa benang, yaiku flange sing ora dilas.Amarga cara sambungan antarane flange Utas lan pipa ora dening welding, nanging sambungan Utas.Nalika nginstal, mbungkus pipa Utas sing diproses nganggo lenga timbal lan kencengake flange Utas, supaya metode Utas digunakake.Kauntungan saka biru iku bisa disassembled lan tightened, kang luwih trep kanggo reresik lan pangopènan mesin.

  • macem-macem flange

    macem-macem flange

    Flange industri kita cocog kanggo aplikasi ing macem-macem industri kanggo aplikasi tekanan lan suhu dhuwur.Flange iki dirancang kanthi presisi supaya gampang dipasang.Kajaba saka flensa standar, kita uga nawakake flensa sing dirancang khusus kanggo nyukupi syarat aplikasi khusus para pelanggan.

  • Utas-rtj-flange

    Utas-rtj-flange

    Standar ANSI : ASME B16.5 B16.36 B16.47(MSS SP-44,API 605) Tipe B16.48 : Welding Neck Flanges, Slip on Flanges, Threaded Flanges, Socket Welding Flanges, Blind Flanges, Orifice Flanges, Lap Joint Flanges, Flange Joint Ring, Flensa Leher Welding Panjang, Gambar 8 Blanks Perssure Grade : Kelas 150 300 400 600 900 1500 2500

  • Flange Stainless Steel

    Flange Stainless Steel

    Kita minangka salah sawijining produser sing paling sadar kualitas saka macem-macem flanges Stainless Steel sing dimaksudake kanggo ngebaki macem-macem platform industri ing macem-macem domain.Aplikasi produk iki bisa dilacak menyang pirang-pirang domain industri sing trep banget kanggo para klien.

  • Flange sing dilas

    Flange sing dilas

    Dene piring wesiwelding flange, Apa akeh pelanggan pitakonan apa kualitas flange welding piring wesi luwih apik tinimbang flange welding forging.

  • Welding Neck Flange Tipe 11 / Pn 16 DN 40 En1092

    Welding Neck Flange Tipe 11 / Pn 16 DN 40 En1092

    Uga dikenal minangka flange ngaco, gaya iki nduweni benang ing jero bolongan flange sing cocog karo benang lanang sing cocog ing pipa utawa fitting.Sambungan Utas tegese sampeyan bisa ngindhari welding ing akeh kasus panggunaan.Cukup cocog threading menyang pipa sing pengin disambungake.

  • GOST Welding Neck Flange

    GOST Welding Neck Flange

    GOST 12836 PN6

    GOST 12836 PN10

    GOST 12836 PN16

    GOST 12836 PN25

    GOST 12836 PN40

  • EN1092-1 TYPE 12 Slip ing Flanges

    EN1092-1 TYPE 12 Slip ing Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: PN6/PN10/PN16/PN25/PN40

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Produk: TYPE 01/TYPE 02/TYPE 05/TYPE 11/TYPE 12/TYPE 13

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

  • EN1092-1 JENIS 02 Flange Loose

    EN1092-1 JENIS 02 Flange Loose

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: PN6/PN10/PN16/PN25/PN40

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Produk: TYPE 01/TYPE 02/TYPE 05/TYPE 11/TYPE 12/TYPE 13

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

  • GOST Flat Welding Flange

    GOST Flat Welding Flange

    GOST 12820-80 PN6

    GOST 12820-80 PN10

    GOST 12820-80 PN16

    GOST 12820-80 PN25

  • JIS B2220 Blind Flanges

    JIS B2220 Blind Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: 5K/10K/16K/20K/30K

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3