WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

SIKU

  • Siku baja karbon

    Siku baja karbon

    Siku baja karbon nduweni kaluwihan ing ngisor iki

    1. Ora perlu nggunakake kothong tabung minangka bahan, sing bisa ngirit biaya peralatan lan cetakan tabung, lan ing wektu sing padha, elbows kanthi diameter gedhe lan kekandelan tembok sing relatif tipis bisa diduweni.

    2. Kothong iku piring warata utawa lumahing mlengkung developable, supaya blanking punika prasaja, akurasi prasaja lan dijamin, lan Déwan lan welding trep.

    2. Bisa nyepetake siklus produksi lan nyuda biaya produksi.Amarga ora mbutuhake peralatan khusus, luwih cocok kanggo pangolahan elbows gedhe ing situs.

  • Siku

    Siku

    DETAIL FITTING PIPA LAS BAHAN MATERIAL Baja Karbon : ASTM, A234WPB, A234WPC, A420WPL6 ,Q235,10#, A3, Q235A, 20G,16Mn, DIN St37, St45.8, St52.3.5,St.8, St.Stainless steel: 1cr18ni9ti 0cr18ni9 00cr19ni9 00cr19ni19MO2 304 304 taun 363 X60 x60 standar 1.70 standar 1.70 standar (Lurus lan Ngurangi) 2.180 DEG Bali 3....