WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Pipa CRA Clad lan Lined tahan korosi

Pipa CRA Clad lan Lined tahan korosi


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi:
SA516GR.70+UNS N04400PIPA CLAD
Diameter pipa: 632 mm
Ketebalan dinding pipa: 11 mm
Dawane pipa: 5830mm
Bahan Pipa: SA516GR.70+UNS N04400
Teknik: GTAW Welded.
Kelas: SB 127 UNS N04400

Aplikasi:

Peralatan proses kimia, lenga mentah, tangki bensin lan banyu tawar, peralatan teknik laut, katup, pompa lan pengikat.

Karakteristik Monel 400/UNS N0400
Monel 400 nduweni daya tahan banget kanggo korosi kanthi akeh media pangurang kayata asam sulfat lan hidroklorat.Umume luwih tahan korosi kanthi media oksidasi tinimbang paduan tembaga sing luwih dhuwur.Monel 400 nolak pitting lan stres korosi retak ing paling banyu seger lan industri.Nduwe resistensi sing apik ing banyu segara sing mili, nanging ing kahanan stagnant, korosi pitting lan crevice diakibatake.Monel 400 mbokmenawa paling tahan kanggo asam hidrofluorat ing kabeh konsentrasi nganti titik didih, kabeh paduan rekayasa.Monel 400 misuwur amarga ketangguhane, ora nuduhake kecenderungan embrittlement ing suhu cryogenic.Iku hardenable karya.

  • Teknik kelautan
  • Peralatan pangolahan kimia lan hidrokarbon
  • Tangki bensin lan banyu tawar
  • Minyak bumi mentah isih
  • Pemanas de-aerating
  • Pemanas banyu feed boiler lan penukar panas liyane
  • Katup, pompa, poros, fitting, lan pengikat
  • Penukar panas industri
  • Pelarut klorin
  • Menara distilasi minyak mentah
Komposisi kimia:%
C Mn S Si Ni Cu Fe
0,3 maks 2.0 maks 0,024 maks 0,5 maks 63,0 min 28-34 2,5 maks

Pipa klambiproses produksi
Titik produksi sakapipa klambinggunakake cara metalurgi kanggo nggawe ikatan.Pipa klambi nganggo piring klambi sing digulung utawa mbledhos kanggo digabung karo piring baja karbon.(Ana uga cara liya kanggo ngikat rong jinis bahan baja, kayata overlay weld, utawa co-extrusion.)

Sawise kita njaluk piring baja klambi CRA, banjur kita miwiti proses manufaktur piring kanggo cladding pipe (Sawijining jinis sampel):

Clad Steel Plate Checking – UT for Steel plate – Plate Beveling – Preforming – Forming to Pipe (JCOE) – Welding – Rounding – Hydrastatic test – Beveling pipe end – X Ray Test- Ultrasonic Test – Size Inspection and Measuring – Marking – Packing and Storage

Bimetal Pipe - Nikel Alloy Clad Pipa Baja Karbon
Rega FOB: US $9,000-10,000 / PieceMin.Order: 1 Piece

Explosive Welding Nickle Alloy Bimetallic Clad Pipe
Rega FOB: US $9,000-10,000 / PieceMin.Order: 1 Piece

Uns N04400 Nickle Alloy Clad Pipe kanggo Pressure Vessel
Rega FOB: US $9,000-10,000 / PieceMin.Order: 1 Piece

SA 516 Gr.70+Uns N04400 Klambi Pipa
Rega FOB: US $9,000-10,000 / PieceMin.Order: 1 Piece

Nozzle Titanium kanggo Sistem Pipa Transmisi Cairan Korosif
Min.Order: 1 Piece

Gr2 Titanium Welded Piping kanggo Pressure Vessel
Min.Order: 1 Piece

ASTM B338 Titanium Piping kanggo Cooling Tower
Min.Order: 1 Piece

Heat Exchanger Equipment Bimetal Titanium Carbon Steel Clad Tube Sheet
Rega FOB: US $80-100 / PieceMin.Order: 1 Piece

Reaktor Stainless Steel 316L kanthi Pipa Setengah - Reaktor (P012)
Min.Order: 1 Piece

Hot Sale Reaktor Stainless Steel
Min.Order: 1 Piece

Reaktor Baja Tahan Karat Dupleks S32205 – Kapal Tekanan (P010)
Min.Order: 1 Piece


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita