WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • 6ecbf1c9

Hubungi Kita

Pasar minangka papan urip kita.Kepuasan pelanggan minangka tujuan kerja kita.Produk sing diwenehake minangka syarat pelanggan.Layanan kita nyebar ing saindenging China.Nilai kita mundhak karo panjaluk pelanggan.Kita ngerti manawa kepuasan kita saka kapercayan jangka panjang pelanggan.Yen produk sing nyukupi panjaluk pelanggan ora diwenehake dening perusahaan, kita bisa ilang kapercayan pelanggan lan gagal berkembang terus.

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd.

alamat

No. 33 Huanghe East Road, Cangzhou Economic Development Zone, Cangzhou City, Hebei Province, China

Telpon

0086-317-3060979

jam

7 * 24 jam layanan, nyata-wektu tindakake

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita