WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

pengurangan baja karbon

pengurangan baja karbon

Dimensi Butt Weld Reducer Con&Ecc ASME B16.9 Pipe reducer, Concentric reducer, Eccentric reduce NPS ODD ODD1 LengthH 8 – 31/2 219.1 101.6 152 8-4 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 219.1 114.3 152 8-5 2 273 114.3 178 10 316 273 141.3 178 10 33 168 88 10 39.1 323.9 21-6 323-1 15-16 143 203-16 14915 14-16 330 14-8 355.6 219.1 330 14-10 355.6


Detail Produk

Tag produk

HTB1CusQRVXXXXcIXVXXq6xXFXXXqHTB1nrA1RVXXXXckXFXXq6xXFXXXj

DETAIL FITTINGS PIPA WELDING
MATERI Baja karbon:
ASTM, A234WPB, A234WPC, A420WPL6 ,Q235,10#, A3, Q235A, 20G, 16Mn,
DIN St37, St45.8, St52.4, St.35.8, St.35.8.
Baja tahan karat:
1Cr18Ni9Ti 0Cr18Ni9 00Cr19Ni10 0Cr17Ni12Mo2Ti
00Cr17Ni14Mo2 304 304L 316 316L
Baja paduan:
16Mn Cr5Mo 12Cr1MoV 10CrMo910 15CrMo 12Cr2Mo1,
A335P22 St45.8, ASTM A860 WPHY X42 X52 X60 X70
STANDAR ASTM / JIS / DIN / BS / GB / GOST
MODEL 1.Tee (Lurus lan Ngurangi) 2.180 DEG Bali
3. Siku (45/90/180 DEG) 4. Cap
5. Reducer (Konsentris lan Eksentrik)
JENIS Jahitan Utawa Mulus
SIKU 45 derajat, 90 derajat, 180 derajat
TEE
REDUCER
KAB
lumahing Cat ireng, Minyak Anti Karat, Galvanis Panas-Dicelup
KETEBAL DINDING SCH5S,SCH10S,SCH10,SCH20,SCH30,SCH40,STD,XS,SCH60,
SCH80,SCH100,SCH120,SCH140,SCH160,XXS,2MM
UKURAN 1/2″-48″(Dn15-Dn1200)
SAMBUNGAN Welding
BENTUK Setara, Ngurangi
SERTIFIKAT ISO9001
APLIKASI Petroleum, kimia, daya, gas, metalurgi, galangan kapal, konstruksi, lsp
PRODUK RELATED 1. Puting lan soket baja karbon 2. Flange
3. fittings pipe wesi Malleable 4. Pipa
5. fitting tekanan dhuwur 6. Klep
7. PTFE .thread segel tape 8. Fitting Kuningan
9. fitting pipa wesi ulet 10. Tembaga fitting
11. Fitting sanitasi, etc,. 12. Fitting grooved
Gambar utawa desain pelanggan kasedhiya.
PAKET 1> 1/2″ - 2″ ing karton.
2> Ndhuwur 2 ″ ing kasus kayu.
Ukuran gedhe bisa ditindakake kanthi palet.
DETAIL PENGIRIMAN Miturut jumlah lan spesifikasi saben pesenan.
Wektu pangiriman normal yaiku saka 30 nganti 45 dina sawise nampa simpenan.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan