WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

ANSI B16.5 / ASME 16.47SE A / B FLANGES

  • flanges Utas

    flanges Utas

    Flange Utas, kaya jenenge, yaiku kanggo ngolah bolongan ing tengah flensa, ngolah bolongan sing mulus dadi benang pipa, banjur nggunakake flensa benang iki kanthi pipa benang, yaiku flange sing ora dilas.Amarga cara sambungan antarane flange Utas lan pipa ora dening welding, nanging sambungan Utas.Nalika nginstal, mbungkus pipa Utas sing diproses nganggo lenga timbal lan kencengake flange Utas, supaya metode Utas digunakake.Kauntungan saka biru iku bisa disassembled lan tightened, kang luwih trep kanggo reresik lan pangopènan mesin.

  • ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Blind Flanges

    ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Blind Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: CLASS150 # 300 # 600 # 900 # 1500 # 2500 #

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

  • ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Utas Flanges

    ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Utas Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: CLASS150 # 300 # 600 # 900 # 1500 # 2500 #

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

  • ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Slip ing Flanges

    ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Slip ing Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: CLASS150 # 300 # 600 # 900 # 1500 # 2500 #

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

  • ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Lap Joint Flanges

    ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Lap Joint Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: CLASS150 # 300 # 600 # 900 # 1500 # 2500 #

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS

  • ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Welding Neck Flanges

    ANSI B16.5 / ASME 16.47 SE A / B Welding Neck Flanges

    Bahan: Baja Karbon/Stainless Steel/Baja Paduan

    Tekanan: CLASS150 # 300 # 600 # 900 # 1500 # 2500 #

    Ukuran: DN10-DN2000 etc.

    Packing: Kasus Plywood / Palet Kayu / Kemasan liyane miturut syarat pelanggan

    Teknik: Forged

    Permukaan: Cat ireng & kuning anti karat / pernis anti karat / minyak anti karat transparan / galvanis

    Sertifikat: API Q1, 5LD/ASME (U&PP)/CE/TUV/BV/ABS/LR/DNV/ ISO/CCS