WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

Babagan awake dhewe

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd.

Filosofi perusahaan: tulus, dipercaya lan terus berkembang

Babagan awake dhewe

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Markas dumunung ing Cangzhou Economic Development Zone, nang Beijing-Tianjin-Hebei bunderan metropolis.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

Layanan
%
Pemasaran
%

Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produk anyar, bahan anyar, teknologi pipa anyar, integrasi seri intelijen industri, manufaktur lan perdagangan internasional. Sawise meh 10 taun pembangunan kanthi cepet, 11 seri lan luwih saka 50 jinis peralatan pipa lan produk pendukung wis dibentuk ing saiki.Produk utama yaiku pipa klambi metalurgi bimetal, pipa klambi mekanik bimetal, fitting pipa bimetal, lan integrasi pipa cerdas otomatis, sing nduwe reputasi ing saindenging jagad lan internasional.

Perusahaan kita minangka supplier fitting sing ditunjuk kanggo Energy Group Corporate miturut SASAC, lan wis nindakake sawetara pasokan produk proyek energi skala gedhe lan dhukungan teknis nasional "rencana limang taun kaping 13".Kita minangka pemasok tingkat CPNC, SINOPEC lan CNOOC, uga pemasok sing apik lan mumpuni saka limang klompok tenaga utama kayata National Energy Group, China National Nuclear Corporation, China National Coal Group Corp, Sinochem Group, Huaneng Corporation lan Huadian Corporation.Produk kita didol ing 53 negara lan wilayah ing saindenging jagad kanthi pujian saka para pelanggan.

20211016100714

Latar mburi industri

 

▶ Iku penting kanggo mbangun aliansi industri

▶ Mode bisnis mbatesi industri

▶ Cangzhou nduweni syarat kanggo dadi pimpinan ing industri pipa

 

Kanthi prinsip "Sincerity kanggo huruf, nyoba kanggo sing paling apik" lan arah "perusahaan ngupayakake kelas siji, kualitas nguber keunggulan", perusahaan kita wis ngrambah pembangunan kabisat skala.Kekuwatan komprehensif wis terus-terusan ditambahi lan kapasitas produksi wis tambah akeh.Ing saiki, perusahaan wis 5 kamar produksi, 136.000 meter persegi area tanduran, RMB 260 yuta aset tetep, peralatan produksi kelas kapisan lan peralatan testing.Nduwe sawetara jalur produksi otomatis kayata bimetal mechanical clad pipe, bimetal metallurgical clad pipe, bimetal pipe fittings, bend, pipe fittings, pipa integrasi lan liya-liyane. peralatan , karo output taunan saka 80.000 ton saka bimetal klambi pipe lan pipe fittings.

Perusahaan netepi strategi ngembangake perusahaan kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi, penting banget kanggo kemajuan ilmiah lan teknologi lan riset, pangembangan lan aplikasi teknologi anyar lan produk anyar.Kita nyetel departemen riset lan pangembangan teknologi kanthi 49 paten, lan 27 proyek riset lan pangembangan sing entuk transformasi asil. Perusahaan kita yaiku Hebei High-tech Enterprise, Hebei Industrial Enterprise, Pusat R&D Teknologi Industri, lan Pusat Teknologi Hebei Enterprise.Produk kasebut wis menangake Sertifikat Merek Terkenal Hebei, Sertifikat Prestasi Ilmu lan Teknologi Provinsi Hebei, Penghargaan Kemajuan Ilmu lan Teknologi lan penghargaan liyane.

Kaluwihan Kita

20211016102618

Kuat

Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

20211016102641

Dana Cukup

Ing saiki, perusahaan wis 5 kamar produksi, 136.000 meter persegi area tanduran, RMB 260 yuta aset tetep, peralatan produksi kelas kapisan lan peralatan testing.

20211016102710

Paten

Kita nyetel departemen riset lan pangembangan teknologi kanthi 49 paten, lan 27 proyek riset lan pangembangan sing entuk transformasi asil.

Perusahaan menehi perhatian marang kombinasi lan pendalaman "produksi, sinau lan riset".Swara taun, wis ditetepake long-term, profesional lan tetep sesambetan pembangunan peserta karo Universitas Teknologi Hebei, Universitas Yanshan, Universitas Xiangtan lan China Xi'an Petroleum Pipe Engineering Technology Research Institute.Through kerjasama sekolah-perusahaan, menehi technical support kanggo perusahaan, latihan bakat lan nambah nilai tambah produk.

Perusahaan nduweni kualifikasi lan sertifikasi lengkap, kalebu: Lisensi Pabrik Peralatan Khusus, Sertifikat Inspeksi Kapal Tekanan lan lisensi Pabrik Pipa Clad API-5LD;Wis lulus sertifikasi sistem manajemen sistem ISO9001, ISO14001, OHSAS45001, sertifikasi sistem mutu API-Q1, sertifikasi ASME-U/PP, sertifikasi klasifikasi CCS, LR, BV lan ABS, sertifikasi PED Eropa, lan sertifikasi GOST Rusia. industri berkembang strategis ing Provinsi Hebei, Cangzhou Longtaidi Pipe Technology Co. LTD kang kekuatan lengkap Processing lan Manufaktur lan kualitas produk ing ngarep industri, paling apik ing donya, lan pimpinan internasional.

Perusahaan bakal tetep sesanti pembangunan ing atine lan netepi konsep inti saka "Sincerity kanggo huruf, nyoba kanggo sing paling apik" , kuwat nyekeli "Made in China 2025" lan "Belt and Road" periode kesempatan strategis. menyang prinsip strategi pembangunan khusus, olahan, khusus lan anyar "Nggawe bisnis luwih gedhe lan kuwat" lan kabijakan manajemen dhuwur-mburi, ngarep, canggih kanggo nggawe model bisnis anyar yaiku manufaktur inti saka Longtaidi + peralatan cerdas + set lengkap layanan lan kaluwihan competitive Komplek sing angel ditiru. Iki ningkataké transformasi strategis lan nganyarke sukses internasionalisasi Enterprises(grup).Cangzhou Longtaidi Pipe Technology Co., LTD nindakake tanggung jawab sosial kanthi positif, lan maju ing dalan pembangunan sing luwih gedhe lan kuwat!

Enterprise Tenet

Wong sing berorientasi, manajemen iman sing apik, pembangunan sing mantep, lan pangembangan sing apik.

Nilai Enterprise

Kejujuran, pragmatisme, efisiensi lan inovasi.

sesanti

Dadi spesialis layanan rantai pasokan lengkap ing industri energi global.