WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
  • page_banner

45° Siku Garis

45° Siku Garis

MATERI Omah

Bend: Kawangun saka Pipa ASTM A 106 Gr.B

Flange: Digawe saka Plat IS 2062

Liner: PTFE miturut ASTM D 1457


Detail Produk

Tag produk

NOMINAL BORE NB GARIS TENGAH menyang WAJAH (X) FLANGE OD (ØB) RAISED FACE DIA (R/F) KETEBAL LINER KETEBAL BAJA
(MM) (INCI) (MM) (MM) (MM) (MM) (MM)
25 1 44 108.0 51 3.3 3.3
40 1.5 57 127.0 73 3.3 3.6
50 2 63 152.4 92 3.3 3.9
80 3 76 190.5 127 4.5 5.4
100 4 102 228.6 157 4.5 6.0
150 6 127 279.4 216 5.0 7.1

MATERI Omah

Bend: Kawangun saka Pipa ASTM A 106 Gr.B

Flange: Digawe saka Plat IS 2062

Liner: PTFE miturut ASTM D 1457

 

PILIHAN

Flange: 1. Rotating Flange uga kasedhiya ing panyuwunan

2. Tetep On/Off Pusat DIN PN 10/16, BS 10, ASME 300 Campuran

Tambahan: Earthing Studs/Lugs, Vent Extensions

Bahan: Stainless Steel

Liner: HDPE / PP

Geometri : Radius Panjang, Sudut Liyane

 

SPESIFIKASI DESIGN

Flange: Miturut ANSI B 16.5/B 16.42

Pasuryan : Miturut ANSI B 16.5 # 150

Ketebalan lapisan: 3-5 mm

Pengeboran Flange liyane kaya DIN 2632/2633, BS 10 Tabel D, E utawa F uga kasedhiya ing panyuwunan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita