WELCOME TO Cangzhou Lion Pipeline technology Co., Ltd.
LAKJ-2
LAKJ-3
babagan usbabagan awake dhewe

singa

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

AKTOR (18)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

AKTOR (5)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

AKTOR (2)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

AKTOR (8)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

AKTOR (9)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

perusahaan (1)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

perusahaan (1)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

perusahaan (2)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

pabrik(1)

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., Ltd

Cangzhou Lion Pipeline Technology Co., LTD minangka perusahaan teknologi profesional lan dhuwur sing nggabungake desain pipa lan fitting sing dilapisi bimetal, riset, manufaktur lan dodolan.Kantor pusat dumunung ing Zona Pangembangan Ekonomi Cangzhou, ing jero bunder metropolis Beijing-Tianjin-Hebei.Ibukutha kadhaptar yaiku RMB10,000,000, lan jembaré 23,3 hektar kanthi staf 338. Kita duwe kantor ing Beijing, Guangzhou, Chengdu, Xinjiang lan Dubai.

liyane

Kabar

TERBARU
liyane
  • Agustus-052022

    Proyek Tank Farm & Sistem Distribusi...

    Jeneng Proyek:Proyek pertanian tank & sistem distribusi tanah MEC Klien:Brighter Energy Company Limited EPC:CPP Lokasi Proyek:Myanmar Pembeli:CPP Produk Utama:Pipa Fitting,Flange...

  • Agustus-052022

    Proyek LNG Arktik-2

    Jeneng Proyek:Arctic LNG Project-2 Klien:NOVATEK EPC:TechnipFMC Lokasi Proyek:Rusia Pembeli:ZMK Produk Utama:Pipa Fitting Parameter Teknis:DN25-DN1100 Produk Utama Bahan:AST...

  • Agustus-052022

    KETENTUAN EPCC UNTUK SUMUR TIE-IN UNTUK MENCAPAI...

    Jeneng Proyek: PENERBITAN EPCC kanggo Sumur TIE-IN kanggo nggayuh YAMAMA 40KBOPD Klien:Kuwait Energy EPC:Daqing Oilfield Construction Group Co., LTD (Iraq) Lokasi Proyek:Iraq Purchaser:Daqing...